Trainingsacteur

Sommige dingen leer je nu eenmaal niet uit een boekje: die moet je doen en ervaren. Wanneer je er voor kiest je professionals, het management en de directie real-life situaties te laten oefenen met een trainingsacteur, heb je een hele goeie nodig. Een goede trainingsacteur kan situaties levensecht simuleren met een maximaal leereffect.

Je kunt daarbij denken aan:

  • het oefenen van lastige gesprekken in de rol van leidinggevende
  • het oefenen van gesprekken met grote zakelijke belangen
  • het toetsen van sollicitanten in specifieke situaties in assessments

En dan heb je een acteur nodig, die zich razendsnel inleeft, de tegenpartij geloofwaardig speelt, helpt te duiden en feedback geeft op het gedrag. Dus een acteur die laat zien hoe je in gesprekken en onderhandelingen stuurt en de regie kunt houden.

“Met Joost als trainingsacteur heb ik als trainer altijd succes!”

Anja Geerts

Als trainingsacteur heb ik samengewerkt met tal van organisaties en professionals. Directeuren van zorginstellingen, leidinggevenden en docenten van universiteiten en hogescholen, young professionals van telecombedrijven, startende managers van verzekeraars.

Je kunt mij als opdrachtgever direct inhuren. Ik werk ook graag samen met trainings- en acteursbureaus.  Ik zet mijn ervaring vol in en denk mee over de invulling van trainingen.

​Kan ik jou ergens mee helpen?​

Mail of bel me gerust, dan zijn we er zo achter.

Neem vrijblijvend contact op