Wie ben ik?
In het kort…
Ik ben Joost Demmers, bouwjaar 1960 en ik werk al 30 jaar als acteur en trainer.

Ik hoor vaak “Je komt me bekend voor…” en dat heeft alles te maken met het feit dat ik in veel TV-series en TV-commercials heb opgetreden. Je kunt me bijvoorbeeld kennen van series als Goede Tijden slechte tijden, Onderweg naar morgen, Topstars, Annie MG, Verborgen Verhalen en commercials voor bekende bedrijven als Honig en Spa.

Als trainer help ik mensen over grenzen heen te stappen waar ze niet overheen durfden. Dat doe ik door mensen uit hun comfortzone te halen, maar zonder het onprettig te maken. Ik zoek naar resultaten die optimaal werken en bij mensen passen.

Mijn ervaring als acteur zet ik in als trainer voor bedrijven en organisaties. Voor mij is het combineren van die twee ambachten het beste van twee werelden – en voor mijn klanten ook. Ik maak leersituaties levensecht zodat het leereffect maximaal is.

Zoek jij…
  • een trainer en acteur met veel ervaring?
  • een sparring partner?
  • een trainer die meer doet dan een whiteboard vol kalken?

Zoek je beleving in je trainingen en oefensituaties die levensecht zijn? Wil je een creatievere invulling van leermomenten?

Dan zou het zo maar eens kunnen zijn dat ik je kan helpen.

Samen zoeken we de maximale grenzen om te leren op. Door een grap en een stevig gesprek, een lastige situatie en een lach, zorg ik voor een leerervaring die deelnemers met verwondering en plezier blijven herinneren.

Prettig om te weten:

Ik ben afgestudeerd aan de theaterschool in Kampen en heb vele aanvullende cursussen gevolgd in trainen, presenteren en acteren bij onder andere Marezate, Jenneke Gunther, van Harte & Lingsma, Kemna Casting, Kunstenbond en Kapok. Ik heb een eerstegraads lesbevoegdheid, ben CRKBO-gecertificeerd en sta als zelfstandig ondernemer ingeschreven bij de kamer van koophandel.